Advertisements

What is Kosova-sot.info?

Ueb-faqja zyrtare e se perditshmes informative te pavarur numer 1- Kosova Sot. The owner of the site is Margarita KADRIU. KosovaSot.


  • Ndalohet kopjimi dhe keqpërdorimi i fotografive dhe informatave që gjeni në këtë webfaqe.Të gjitha materialet dhe fotografitë janë pronë e Gazetës.

  • © 2010 Gazeta "Kosova Sot" Të Gjitha të Drejtat e Rezervuara nga Gazeta Kosova Sot.

Thaçi: Marrëveshja akt esencial për evropianizimin e rajonit Jahjaga: 12 qershori - fundi i shtypjes së popullit të Kosovës Jemeni njeh Kosovën Politikë ekonomi Kronika e zezë kulturë jetë dhe stil Sport Astrologji BALLINA E GAZETES Video blogu arkivi i lajmeve Opinione Kosova-sot Information, Blog Forum Wiki Kosova Sot - E Perditshme Informative e Pavarur , wwww.kosova sot.info gazeta kosova sot e perditshme kosova-sot.info redaksia@kosova-sot.info info informiv.com info kosfa.org

Additional Information

Where does this information come from?
Kosova-sot.info's domain statistics have been reviewed from both domain registration and web host DNS records to create a website profile.

How can I contact the owner of this domain?
Email the owner of Kosova-sot.info at redaksia@kosova-sot.info
info@contactprivacy.com
kosovasot@gmail.com

Where are they located?
Industrial Zone Prishtina Kosova 10 000 Kosova + 38 1 38 601 007

Traffic Sources
social networks
search engines
ad campaings
direct traffic
other
  rank

188,860

  traffic

500,000+

  change

23%

Advertisements

What sites are similar to this one?

Domain Description
telegrafi.comTelegrafi.com
shkabaj.tkShkabaj.tk
rtklive.comRadio Televizioni i Kosovës
gazetaexpress.comGazeta Express
balkanweb.comBalkanweb

Which websites share web hosting?

Domain Description

Show off your website's popularity with our free badge


badgebadge

Copy code and paste on your websiteDemographicsWhat else can you tell me about Kosova-sot.info?

Who does Kosova-sot.info use for web hosting?
Dedicated hosting on a managed server with the address www.kosova-sot.info. The domain name Kosova-sot.info uses a generic TLD and has an Unknown hosting company.
How are statistics meausured?
Kosova-sot.info's rank is based on the top 25,508,741 domain names on the internet and the daily pageviews are an estimate based on the site's rank and whois records.

Snippet of domain content
". "SHBA do ta mbështesin Kosovën në rrugën drejt integrimeve euroatlantike"."
Contact Information
Domain Name:KOSOVA-SOT.INFO
WHOIS Server: 
Name:Contact Privacy Inc. Customer 0123624914
Organization:Contact Privacy Inc. Customer 0123624914
Street: 96 Mowat Ave
Phone:+1.4165385457
Email:kosova-sot.info@contactprivacy.com
Admin Name:Margarita Kadriu
Admin Organization:Kosova Sot
Admin Street: Prishtine
Admin Phone:+355.37744110621
Admin Email:margarita.kosovasot@gmail.com
Admin Name:Contact Privacy Inc. Customer 0123624914
Admin Organization:Contact Privacy Inc. Customer 0123624914
Admin Street: 96 Mowat Ave
Admin Phone:+1.4165385457
Admin Email:kosova-sot.info@contactprivacy.com
Billing Name:Contact Privacy Inc. Customer 0123624914
Billing Organization:Contact Privacy Inc. Customer 0123624914
Billing Street: 96 Mowat Ave
Billing Phone:+1.4165385457
Billing Email:kosova-sot.info@contactprivacy.com
Tech Name:Contact Privacy Inc. Customer 0123624914
Tech Organization:Contact Privacy Inc. Customer 0123624914
Tech Street: 96 Mowat Ave
Tech Phone:+1.4165385457
Tech Email:kosova-sot.info@contactprivacy.com
Name Server:LARA.NS.CLOUDFLARE.COM
Name Server:NORM.NS.CLOUDFLARE.COMMore:
Domain Name Index: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


All Brand Names, Logos etc. are properties of their respective owners.  -  Disclaimer